Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Digea - Χούντα χωρίς μεσάζοντες


ΠΕΜΠΤΗ 13-6-2013

Η Digea, μια ιδωτική εταιρεία με μετόχους το enfant gateaux του ελληνικού μονοπωλιακού κεφαλαίου που κατέχει όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, λογοκρίνει ανοιχτά το δελτίο ειδήσεων του 902, του σταθμού της εργατικής τάξης και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, διακόπτοντας συνεχώς το ψηφιακό σήμα του.

Μιλάμε για χουντικές πρακτικές που, προσέξτε, δεν προέρχονται μόνο από το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης, αλλά και κατευθείαν απο την αστική τάξη. Κανένα πλέον πρόσχημα απο τα παράσιτα της κοινωνίας.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και πριν απο λίγο το ΚΚΕ. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Κάτω τα μέτρα φίμωσης του λαού! Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενεργοποίηση των μηχανισμών της κυβέρνησης εναντίον του σταθμού «902». Η DIGEA έκοψε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του «902» που αναφερόταν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση. Την ίδια στιγμή και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απειλεί με κυρώσεις τον «902», γιατί συνεχίζει να αναμεταδίδει την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ενημέρωσης του λαού. Τις ίδιες απειλές εξαπολύει η κυβέρνηση προς κάθε άλλο μέσο ενημέρωσης που μεταδίδει προγράμματα εργαζομένων της ΕΡΤ. Καλούμε το λαό να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης και τους μηχανισμούς του κράτους. Τα σχέδια φίμωσης του λαού, του λαϊκού κινήματος και των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν θα περάσουν. Να παρθεί τώρα πίσω η αντιδραστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ».

ΠΗΓΗ: http://redflyplanet.blogspot.com/