ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Α.Κακλαμάνης - αποκαλύπτει γιατί έκλεισαν την ΕΡΤ


ΣΑΒΒΑΤΟ 29-6-2013


Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας σήμερα κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών και αναφερόμενος στο κλείσιμο της ΕΡΤ, είπε τα εξής:

«Η ΕΡΤ δεν έκλεισε για τη «διαφθορά», για το «πολύ προσωπικό». Δεν έκλεισε γιατί «ήθελαν οι τροϊκανοί δυο χιλιάδες κεφάλια». Είναι φοβερό αυτό, να ακούμε ότι θα έρθουν σε λίγες μέρες και εμείς πρέπει να έχουμε «κομμένα τόσα κεφάλια». Αυτά είναι εξοργιστικά.»
«Η ΕΡΤ», επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης, «προφανώς έχει κλείσει για να μην μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου.Η διαβούλευση για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου έκλεισε 19 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ. Η προκήρυξη της σχετικής δημοπρασίας θα γίνει στις 30 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ.»
Καταλήγοντας ο κ. Κακλαμάνης τόνισε τα εξής:
«Για την ΕΡΤ ο νόμος προβλέπει από το 2007 ότι δικαιούται τη μία από τις δύο προβλεπόμενες άδειες παρόχου δικτύου. Αυτό που έγινε οδηγεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ό,τι έγινε το '89 με την αναλογική τηλεόραση, δεν πρέπει να γίνει τώρα, με την ψηφιακή τηλεόραση.»


ΠΗΓΗ: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου