ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Έκδοση εβδομαδιαίου διαδικτυακού δελτίου τιμών λιανικής για την «Αγορά του Καταναλωτή», της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών


ΚΥΡΙΑΚΗ 23-6-2013

Έκδοση εβδομαδιαίου διαδικτυακού δελτίου τιμών λιανικής για την «Αγορά του Καταναλωτή», της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών 19 Ιουνίου, 2013


Εβδομαδιαίο Δελτίο τιμών λιανικής με τις επικρατούσες τιμές στην «Αγορά του Καταναλωτή» που λειτουργεί στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (Ρέντη) θα εκδίδει από την ερχόμενη εβδομάδα στο διαδίκτυο ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συμφερόντων του καταναλωτή.
Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του έτους, με πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης και του Οργανισμού, δόθηκε η δυνατότητα στους πολίτες να αγοράζουν οπωροκηπευτικά, τυροκομικά, ψάρια και είδη αρτοποιείου από την αγορά του Ρέντη, σε τιμές που διαμορφώνονται περίπου 30 % χαμηλότερα σε σχέση με τις επικρατούσες στη λιανική. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η διάθεση κρεάτων στην «Αγορά του Καταναλωτή». Διευκρινίζεται ότι όλα τα προϊόντα διατίθενται και σε συσκευασίες λιανικής.
Από αύριο θα ξεκινήσει και εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω της «Αγοράς του Καταναλωτή» σε ασφαλή, ποιοτικά και φθηνά τρόφιμα.

ΠΗΓΗ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου