Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μπουγιουρντί πικάντικο με φέτα
ΥΛΙΚΑ
- 220 γρ. τυρί φέτα
- 2 μέτριες ή 3 μικρές ντομάτες
- πιπερίτσες τσίλι ή μπούκοβο (ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
- ρίγανη
- μαύρο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Κόβετε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια και τη τοποθετείτε σε πυρίμαχο σκεύος.
Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες ή
φέτες και τις στρώνετε πάνω από τη φέτα, φροντίζοντας να μη καλύπτει
όλη την επιφάνεια πάνω από τη φέτα.
Πασπαλίζετε με ρίγανη, τσίλι
(ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας /πόσο καυτερό το θέλετε) και το
περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο μέχρι
να ψηθούν οι ντομάτες και πάρει ένα χρυσό χρώμα το τυρί. Το σερβίρετε ως ορεκτικό/μεζέ με ζεστό ψωμί ή σαν συνοδευτικό με το ψητό σας κρέας ή κοτόπουλο.
*Μπορείτε να φτιάξετε το μπουγιουρντί σας και με κασέρι αντί για φέτα, ακολουθώντας ακριβώς τη ίδια διαδικασία.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. sintayes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου