Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Πίτσα κέικ
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το baking powder και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με το μίξερ να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στο μπολ μας τις πιπεριές, τα κασέρια, τις ελιές,τα αλλαντικά,το αλάτι και σταδιακά το αλεύρι.
Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά με σπάτουλα.
Το μείγμα θα είναι σφιχτό,μη σας ανησυχεί,έτσι πρέπει.
Αδειάζουμε σε φόρμα πολυ καλά βουτυρωμένη με διάμετρο 25 εκ. ή ακόμη καλύτερα σε μακρόστενη με διαστάσεις 34×12 εκ. βουτυρωμένη και στρωμένη με λαδόκολλα για πιο εύκολο ξεφορμάρισμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C με αντιστάσεις πάνω κάτω περίπου 1 ώρα ή ώσπου να βγαίνει στεγνό ένα μαχαίρι όταν, το βυθίσουμε στο κέντρο του κέικ.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί για περίπου 15 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε σε κομμάτια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. syntagesmekefi.gr
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στο μπολ μας τις πιπεριές, τα κασέρια, τις ελιές,τα αλλαντικά,το αλάτι και σταδιακά το αλεύρι.
Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά με σπάτουλα.
Το μείγμα θα είναι σφιχτό,μη σας ανησυχεί,έτσι πρέπει.
Αδειάζουμε σε φόρμα πολυ καλά βουτυρωμένη με διάμετρο 25 εκ. ή ακόμη καλύτερα σε μακρόστενη με διαστάσεις 34×12 εκ. βουτυρωμένη και στρωμένη με λαδόκολλα για πιο εύκολο ξεφορμάρισμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C με αντιστάσεις πάνω κάτω περίπου 1 ώρα ή ώσπου να βγαίνει στεγνό ένα μαχαίρι όταν, το βυθίσουμε στο κέντρο του κέικ.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί για περίπου 15 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε σε κομμάτια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. syntagesmekefi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου