Θρεπτική Σούπα με Τραχανά
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 γλυκοπατάτα (κομμένη σε κύβους)
- 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- 1 πράσο (ψιλοκομμένο)
- 2 καρότα (ψιλοκομμένα)
- 10 γρ. κουρκουμά
- 16 γρ. τζίντζερ (τριμμένο)
- 2 – 3 φύλλα δάφνης
- 180 γρ. τομάτα χυμό
- 1.5 λίτρο νερό
- 160 – 200 γρ. σέλινο (ψιλοκομμένο)
- 1 πιπεριά Φλώρινης (ψιλοκομμένη)
- 170 γρ. τραχανά (γλυκό κ’ ξινό 50-50)
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- Κρουτόν για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου