ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ- Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο με μπύρα

                                                    
                             Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
                             
          Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο με μπύρα





ΥΛΙΚΑ
  • κότσι 2 κιλά περίπου
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4-6 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 1 μεγάλο κουτί μπύρα
  • ξερό θυμάρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Από την προηγούμενη αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα. Προσθέτουμε το θυμάρι, το λάδι, το κρεμμύδι σε φετούλες, το σκόρδο ολόκληρο, τη μουστάρδα και τέλος περιχύνουμε το κρέας με τη μπύρα.

Σκεπάζουμε τη γάστρα με το καπάκι της και την βάζουμε στο χαμηλότερο ράφι του ψυγείου.
Την επομένη βγάζουμε τη γάστρα και την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον 1/2 ώρα.

Την βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 3+1/2 ώρες στους 160 βαθμούς.

                                                                                              
                                                                                                      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου