Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Γουρουνάκι γιουβέτσι
ΥΛΙΚΑ
- 2.5 κιλά χοιρινή σπάλα, κομμένη σε χοντρά κομμάτια 3,5 εκ πάχους
- 600 γρ κριθαράκι
- 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- βραστό νερό
- ανθότυρο, τριμμένο για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδώνω το ταψί, απλώνω σε αυτό το κρέας και το ραντίζω και από τις δύο πλευρές με αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτω από πάνω τις
ροδέλες της ντομάτας και 200 ml βραστό νερό.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος προσθέτω νερό αν χρειαστεί και γυρίζω το
κρέας και από την άλλη πλευρά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. paxxi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου