ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ - Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών


 
Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών - Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Τόκα, Δ. Λάγιου, F. Reece, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου - που έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό στίγμα στην ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή, θα ακουστούν την Παρασκευή 29 Ιούνη, στις 9.30 το βράδυ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργανώνει το Μουσικό Εργαστήρι με ερμηνευτή τον Λάκη Χαλκιά


Η μουσική παράσταση είναι μία παραγωγή του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, και έχει τίτλο «Ο άνθρωπος του μόχθου».



Συμμετέχαν η παιδική χορωδία «Αντηχώ», υπεύθυνη διδασκαλίας η Μέλπω Βικάτου και η παιδική χορωδία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας, υπεύθυνη διδασκαλίας η Μαρία Ρούτση. Υπεύθυνος ορχήστρας είναι ο Νίκος Μπαλής.

Ακόμα, από σήμερα Πέμπτη 28 Ιούνη έως και τον Σεπτέμβρη, η «μεγάλη οθόνη» κλείνει ραντεβού με τις γειτονιές της Πάτρας, μέσα από την ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου. 

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ, ο Πολιτιστικός Οργανισμός παρουσιάζει 13 κορυφαίες ταινίες, που υπογράφουν κορυφαίοι σκηνοθέτες, γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη πως ο Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος έχει γίνει θεσμός.

Σήμερα, στις 9.30 το βράδυ θα προβληθεί η ρώσικη ταινία «Ο Δρόμος για το Βερολίνο», στο προαύλιο του 51ου Δημοτικού Σχολείου στα Δεμένικα, και το Σάββατο 30 Ιούνη θα προβληθεί η γαλλική ταινία «Το Μίσος» στο Αρσάκειο.






ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου