ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Δήμαρχος Αθηνών: Υπέρμαχος της αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης-ευρωμονόδρομου


Σάβ, 22/12/2012 - 11:50



Την εφαρμογή της πιο σκληρής αντεργατικής πολιτικής που επιτάσσουν κυβέρνηση και ΕΕ ζητά ο εκλεγμένος, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων/ΔΡΑΣΗΣ, δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης.
Μιλώντας στο MEGA τάχθηκε ενάντια στις κινητοποιήσεις εργαζομένων στους δήμους που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα και τις επερχόμενες απολύσεις υποστηρίζοντας ότι «το ζήτημα αυτό, ούτε με καταλήψεις μπορούσε να λυθεί, ούτε με κλεισίματα των δήμων από τους δημάρχους, ούτε με απεργίες», παραπέμποντάς τους να ψάξουν το δίκιο τους στα ...δικαστήρια.
Παράλληλα ζήτησε πάλι «αξιολόγηση» προσωπικού που επίσης οδηγεί σε απολύσεις: «Πρότεινα, στο δήμο Αθηναίων να κάνουμε μία αξιολόγηση εμείς πρώτοι, πιλοτικά για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει προσωπικό που περισσεύει, αν υπάρχουν κενά και ελλείψεις στις υπηρεσίες, και σε ποιους άλλους δήμους θα μπορούσαν να πάνε ή ενδεχομένως από ποιους να έρθουν. Αξιολόγηση, αξιολόγηση, αξιολόγηση».
Τα λέει αυτά, καμωνόμενος ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχουν κενά, όταν είναι γνωστό ότι υπηρεσίες όπως οι παιδικοί σταθμοί χρειάζονται άμεσα προσωπικό, τα δημοτικά ιατρεία και λόγω έλλειψης προσωπικού υπολειτουργούν, εκατοντάδες συμβασιούχοι έχουν ήδη απολυθεί, εκατοντάδες αιτήσεις συνταξιοδότησης κατατίθενται κάθε χρόνο, συρρικνώνοντας δραματικά το εναπομείναν προσωπικό, ανοίγοντας δρόμο για ιδιωτικοποιήσεις χρυσοφόρων για το μεγάλο κεφάλαιο υπηρεσιών, όπως έχουν επανειλημμένα καταγγείλει οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ:  http://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου