ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Απεργιακό διήμερο εν όψει - Ποιοι απεργούν την Τετάρτη και την Πέμπτη






«Γεμάτο» είναι το απεργιακό δελτίο για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι δυο μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, έχουν προκηρύξει 24ωρη γενική απεργία για την Τετάρτη, 30 Μαΐου.




Τη μέρα εκείνη προγραμματίζεται συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί, με τη ΓΣΕΕ να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους.

Στο πλαίσιο της γενικής απεργίας, σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Ειδικότερα, την Τετάρτη 30 Μαΐου τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου)  και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Ακινητοποιημένα θα είναι την ίδια μέρα τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Για την Πέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου και τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.
Κλείνουν και τα μικρόφωνα

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 30 Μαΐου, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν εξάλλου τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Οι Ενώσεις καλούν τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν την απεργία της Τετάρτης και να συμμετάσχουν δυναμικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

 

 

 



ΠΗΓΗ. news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου