Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σαλάτα με τόνο και φασόλια χάντρες
ΥΛΙΚΑ
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι, στραγγισμένο
- 1 φλιτζάνι φασόλια χάντρες
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κλωνάρια σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τα φασόλια σε ζεστό νερό.
Την επομένη, τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να χυλώσουν.
Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και αλατίζουμε.
Σε ένα άλλο, μεγάλο μπολ κομματιάζουμε τον τόνο και τον ανακατεύουμε με τα φασόλια, το κρεμμύδι, το σέλερι και τον μαϊντανό.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. arttable.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου