Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Παγωτό σάντουιτς
ΥΛΙΚΑ
- 1 ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ Παπαδοπούλου
- 2 κ.σ άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ψυγείο για δύο ώρες (εκτός της άχνης).
Χτυπάμε σε μπόλ τη σαντιγύ μαζί με την άχνη μέχρι ν'αφρατέψει.
Μετά προσθέτουμε λίγο-λίγο το ζαχαρούχο,συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος το εβαπορέ.
Χτυπάμε περίπου 10-15 λεπτά.
Εάν θέλουμε προσθέτουμε και σταγόνες σοκολάτας.
Στρώνουμε σ'ενα πυρέξ ή άλλο ταψάκι τα πτι-μπέρ το ένα δίπλα στο άλλο.
Απο πάνω βάζουμε το μίγμα και μετά στρώνουμε πάλι τα πτι-πμέρ με την ίδια στοίχιση που στρώσαμε και τα κάτω.
Τοποθετούμε το ταψάκι στην κατάψυξη να παγώσει και σερβίρουμε σε τετράγωνα στο σχήμα του μπισκότου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου