Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μοσχαράκι με φασολάκια
ΥΛΙΚΑ
- 1,5 κιλό μοσχαράκι ποντίκι ή κιλότο κομμένο σε μερίδες
- 1,5 κιλό φρέσκα φασολάκια
- 1-2 κρεμμύδια
- 5-6 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4-5 ντομάτες ώριμες ή ένα κουτί ντοματάκια κονκασέ
- 1 γεμάτη κουταλιά πελτέ
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1/3 κούπας δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο ή 1 κουταλιά ξερό
- αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ καθαρίζετε πολύ καλά τα φασολάκια, αφαιρώντας προσεκτικά τις ίνες με το ειδικό εργαλείο και έπειτα τα πλένετε.
Κόβετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε κομματάκια και τα σοτάρετε σε ελαιόλαδο ή χωρίς για να γίνουν πιο ελαφριά.
Προσθέτετε και τις μερίδες του κρέατος και τις σοτάρετε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Στην συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες αποφλοιωμένες και πολύ
ψιλοκομμένες, τον πελτέ διαλυμένο σε 1 κούπα νερό, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε το φαγητό να μαγειρευτεί μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου