Ψαρονέφρι με μουστάρδα, στον φούρνο
ΥΛΙΚΑ
- 1 ή 2 τεμάχια ψαρονέφρι
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 12 πατάτες μέτριες
- 30 γραμμάρια βούτυρο
- 5 κουταλιές ελαιόλαδο
- κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- λίγο μπούκοβο ή μια πιπερίτσα τσίλι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδας
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλύντε καλά τις πατάτες και κόψτε τις σε χοντρά κομμάτια
Ανακατέψτε συχνά και σκεπάστε τα για λίγο
Αν χρειάζεται οπωσδήποτε, προσθέστε μισό ποτηράκι νερό
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου