Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ


 Η ΠΟΣ εξασφάλισε και για το 2013 και χορηγεί σε όλους τους Εργαζομένους και στα Μέλη των οικογενειών τους, καθώς και στους Συνταξιούχους Σιδηροδρομικούς, κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα ΜΜΜ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ.
                                                        Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΑγαπητοί Συνάδελφοι,


 Η κοινωνική πολιτική της Ομοσπονδίας μας συνεχίζεται και για το 2013 με τη χορήγηση στους Σιδηροδρομικούς (εργαζόμενοι σε: ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ) και στα μέλη των οικογενειών τους, ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Ν. Αττικής.


 Η Ομοσπονδία μετά την εξασφάλιση του απαραίτητου ποσού επιδοτεί και διαμορφώνει τις αξίες των καρτών απεριορίστων διαδρομών ως εξής:

  • Για ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΙ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ (μέχρι Κορωπί και Μαγούλα) για τους εργαζόμενους από 450 € →  230 €, για μέλη οικογενειών και συνταξιούχους  από 450 € → 300 €.

  • Για ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΙ, ΤΡΑΜ, (εκτός γραμμών express Αεροδρομίου – Σαρωνίδας) για τους εργαζόμενους από 200 € → 100 €,         για τα μέλη οικογενειών και συνταξιούχους  από   200 € → 130€.

 ►   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΩΝ:
       ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

 Κάρτες μπορούν να προμηθευτούν και οι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί αλλά στην τιμή της κατηγορίας μέλη οικογενειών, με εφάπαξ πληρωμή του κόστους.  

 Θα χορηγούνται κάρτες 12μηνης διάρκειας (από Μάρτιο 2013 έως και Φεβρουάριο 2014). 
 Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει:
α) Με αντίστοιχη μηνιαία παρακράτηση από τη μισθοδοσία του εργαζομένου (σε 12 δόσεις μέσω Συνεταιρισμού, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση), αφού συμπληρώσει και υπογράψει σχετική δήλωση κατά την παραλαβή της κάρτας.
β) Με την εφάπαξ πληρωμή του ετήσιου κόστους κατά την παραλαβή της κάρτας.
 Η διάθεση των καρτών θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2/2013 μέχρι  και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3/2013, από ώρα 09.00΄ έως 15.00΄ στα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6 – 4ος όροφος).
ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτα να προσκομίσουν στην Π.Ο.Σ.:

 Πρόσφατη Φωτογραφία του κατόχου.
 Υπηρεσιακή και Αστυνομική Ταυτότητα (για την αναγραφή του αριθμού στην κάρτα).
 Χαρτί Μισθοδοσίας. 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι προμηθευτούν κάρτες πρέπει να έχουν μαζί τους μόνο  την κάρτα και το κουπόνι του μήνα. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας, ο ΟΑΣΑ μας γνωστοποίησε ότι δεν αντικαθιστά τα κουπόνια. 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

               Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας     


     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ                                             ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ