ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οκτώ δήμοι παραχωρούν τα δίκτυά τους στην ΕΥΔΑΠ

18/2/2013

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της στο Γαλάτσι (Ωρωπού 156) κοινή σύσκεψη με 8 Δημάρχους της Αττικής, που εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραχωρήσουν τη διαχείριση των δικτύων ύδρευσης των Δήμων τους στην ΕΥΔΑΠ.
Οι Δήμαρχοι που θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη είναι:
Οκτώ δήμοι παραχωρούν τα δίκτυά τους στην ΕΥΔΑΠΟ Δήμαρχος Ελευσίνας, κ. Τσουκαλάς Γεώργιος , ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κ. Λεβαντής Κων/νος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Λουίζος Ιορδάνης, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κ. Μεθενίτης Σωτήριος, ο Δήμαρχος Μεγαρέων, κ. Μαρινάκης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Παιανίας, κ. Δάβαρης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Σπάτων, κ. Μάρκου Χρήστος, ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Μπουραίμης Δημήτριος.
Κατά τη συνάντηση θα παραδοθεί στους Δήμους σχέδιο των προς υπογραφή συμβάσεων, με στόχο την άμεση υπογραφή τους.
Η ΕΥΔΑΠ χαιρετίζει την εξαιρετικά εποικοδομητική και υπεύθυνη στάση των Δημάρχων, που λειτουργεί όχι μόνον υπέρ των τοπικών κοινωνιών, αλλά και υπέρ των 5 εκατομμυρίων κατοίκων του Λεκανοπεδίου.
Με συντονισμένες ενέργειες, καλό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, η παραλαβή όλων των νέων δικτύων από την ΕΥΔΑΠ, μπορεί να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Στέλιος Σταυρίδης, έκανε την εξής δήλωση:
«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Δημάρχους για το πνεύμα συνεργασίας, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, που χάρη στη δική τους προσφορά, γίνεται πραγματικότητα ένας πολύ φιλόδοξος αλλά εξαιρετικά χρήσιμος στόχος, που δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην εταιρεία».

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου