ΥΛΙΚΑ(6 ΑΤΟΜΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες κατά μήκος.
Ύστερα τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι.
Όταν στεγνώσουν από τα υγρά τους, τις ξεπλένουμε με άφθονο νερό,
τις στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις τηγανίζουμε
σε καυτό ελαιόλαδο.- 7 μεγάλες μελιτζάνες μακρόστενες
- 400 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 2 μικρά κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
- 1 φινόκιο ψιλοκομμένο
- 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 350 ml χυμό ντομάτας
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες κατά μήκος.
Ύστερα τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να ζεστάνει και
σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε στη συνέχεια το φινόκιο και τα
κολοκυθάκια.
Μόλις ολοκληρώσουμε,
γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες από τις μελιτζάνες που εξέχουν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου