Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τροπική καλοκαιρινή σαλάτα με ανανά
ΥΛΙΚΑ
6 φέτες μπέικον 1/4 φλιτζανιού χυμό ανανά 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι αλάτι για γεύση 1 ψιλοκομμένο μαρούλι 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα και ψημένα καρύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1/4 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας, ψημένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι.
Ψήνουμε σε μέτρια-υψηλή θερμότητα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα, περίπου 10 λεπτά.
Ανακατέψτε τον χυμό ανανά, ξίδι από κόκκινο κρασί, το λάδι, το πιπέρι και το αλάτι σε ένα βάζο ή ξυδιέρα.
Βάλτε το μαρούλι, ανανά, καρύδια, κρεμμύδια και μπέικον μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα και ανακατέψτε να καλυφθούν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. syntagesmekefi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου