ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δέκα παραλίες που κόβουν την ανάσα!!!!!




Με ψιλή άμμο ή βότσαλο, με γαλανά, πράσινα ή κρυστάλλινα νερά, οι παραλίες αποτελούν το σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού και οι δέκα παραλίες που ακολουθούν ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους.


  1. ΑΝΣΕ ΛΑΖΙΟ

Η παραλία Άνσε Λάζιο βρίσκεται στο νησάκι Πράσλιν, στις Σεϋχέλλες. Το εξωτικό σκηνικό που την περιβάλει την κατατάσσει στις αγαπημένες των λουόμενων.



 
ADVERTISEMENT
2. ΛΑΝΙΚΑΙ 
 Η παραλία Λανικάι βρίσκεται στην Χαβάη. Καταγάλανα νερά, κατάλευκη άμμος και ψηλά φοινικόδεντρα συνθέτουν ένα παραδεισένιο σκηνικό.




  3. ΝΑΥΑΓΙΟ
Η παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο βρίσκεται μεταξύ των πιο αγαπημένων παραλιών σε όλο τον κόσμο. Τα δροσερά, καταγάλανα νερά του Ιονίου και το παραμυθένιο σκηνικό κάνουν την παραλία αυτή να ξεχωρίζει.




  
4. ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΓΚΛ
Η παραλία Ιγκλ στην Αρούμπα της Καραϊβικής ενσαρκώνει αυτό ακριβώς που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε  μία παραλία στην Καραϊβική.





5. ΙΣΤ ΜΠΕΙ

Η παραλία Ιστ Μπέι στην περιοχή Προβιντενσιάλες του νησιού Turks and Caicos προσφέρει ένα εξωτικό σκηνικό, αλλά και μία ήρεμη μέρα στην παραλία, μακριά από όλους και όλα.




6. ΠΙΝΚ ΣΑΝΤΣ

Η παραλία Πινκ Σαντς στις Μπαχάμες-με την χαρακτηριστική ροζ άμμο- δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί αγαπημένο προορισμό νεόνυμφων και ερωτευμένων ζευγαριών.




7. ΓΟΥΑΙΤ ΧΕΒΕΝ

Η παραλία Γουάιτ Χέβεν στα νησιά Γουίτσαντεϊ της Αυστραλίας ξεχωρίζει για την ατελείωτη έκταση και την πυκνή της βλάστηση.




8. ΡΑΝΤΧΑΝΑΓΚΑΡ


Η παραλία Ραντχαναγκαρ βρίσκεται στο νησί Χάβελοκ της Ινδίας και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές αυτής της αχανούς χώρας.





9. ΣΙΕΣΤ ΚΙ

Η παραλία Σιέστα Κι στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της χώρας. Οι ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ που προσφέρει είναι πολλές γι αυτό και οι λουόμενοι της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.





10. ΜΠΑΜΠΟΥ ΑΙΛΑΝΤ

Η παραλία Μπαμπού Άιλαντ βρίσκεται στην Ταϋλάνδη και αποτελεί μία από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες στον πλανήτη.




ΠΗΓΗ. fortunegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου