ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΡΕΠΕΣ
ΥΛΙΚΑ
- 2 αβγά
- 1 φλ. γάλα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 φλ. αλεύρι
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να φτιάξετε τις κρέπες και να τις βάλετε στην κατάψυξη, ώστε να έχετε για όποτε θελήσετε να τις γεμίσετε.Κάντε μια στοίβα από όσες κρέπες νομίζετε πως θα σας χρειαστούν κάθε φορά (ίσως λίγες λίγες για να είναι εύκολο να ξεπαγώσετε μόνο όσες θέλετε) και τυλίξτε τις με πλαστική μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο (προσέξτε να είναι καλά κλεισμένες οι άκρες).
Ξεπαγώστε σε θερμοκρασία δωματίου πριν τις χωρίσετε.
Μετά τις γεμίζετε με οτι υλικό θέλετε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου