Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τσιπούρα στην λαδόκολλα
ΥΛΙΚΑ
- 2 τσιπούρες καθαρισμένες
- μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κλωνάρια εστραγκόν ή φρέσκια ρίγανη ή δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα ψάρια σε ξεχωριστή λαδόκολλα, ρίχνουμε το λάδι από πάνω τους και αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τα κλωνάρια των μυρωδικών μέσα στην κοιλιά τους με λίγα κομμάτια σκόρδο.
Ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο σκόρδο και την ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Τα σερβίρουμε με λαδολέμονο ή αν θέλουμε με την σάλτσα γιαουρτιού και εστραγκόν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. lovefood.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου