ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ο γητευτής φωτογράφος των ζώων του δάσους

ΠΕΜΠΤΗ 3-8-2017




Ο φωτογράφος Konsta Punkka αιχμαλωτίζει την ομορφιά των άγριων ζώων με τέτοιο τρόπο που μοιάζει να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιού. 

Οι δραματικές, ονειρικές του εικόνες είναι κοντινές λήψεις αλεπούδων, ελαφιών, αρκούδων και άλλων ζώων του δάσους. 

Σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του, τα ζώα κοιτούν κατευθείαν στη κάμερα υπνωτίζοντάς μας με τα εκφραστικά τους μάτια και τις λιτές εκφράσεις τους. 

Το μυστικό της εγγύτητας που πετυχαίνει με τα υπέροχα ζώα του ο φωτογράφος είναι απλό: οι λιχουδιές. 




"Τα ζώα με εμπιστεύονται και μου επιτρέπουν να τα πλησιάσω, βέβαια εννοείται ότι με ενδιαφέρει πολύ η υγεία τους και ποτέ δεν θα τους έδινα κάτι που θα τους έκανε κακό. 

Ο στόχος μου είναι να καταγράψω τα συναισθήματά τους όταν τα φωτογραφίζω". 

Ο Φιλανδός νεαρός πάντως είναι βέβαιο ότι τα καταφέρνει. Οι φωτογραφίες του είναι απολαυστικές.





















ΠΗΓΗ. lifo.gr
φωτογράφος Konsta Punkka αιχμαλωτίζει την ομορφιά των άγριων ζώων με τέτοιο τρόπο που μοιάζει να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιού. Οι δραματικές, ονειρικές του εικόνες είναι κοντινές λήψεις αλεπούδων, ελαφιών, αρκούδων και άλλων ζώων του δάσους. Σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του, τα ζώα κοιτούν κατευθείαν στη κάμερα υπνωτίζοντάς μας με τα εκφραστικά τους μάτια και τις λιτές εκφράσεις τους. Το μυστικό της εγγύτητας που πετυχαίνει με τα υπέροχα ζώα του ο φωτογράφος είναι απλό: οι λιχουδιές. "Τα ζώα με εμπιστεύονται και μου επιτρέπουν να τα πλησιάσω, βέβαια εννοείται ότι με ενδιαφέρει πολύ η υγεία τους και ποτέ δεν θα τους έδινα κάτι που θα τους έκανε κακό. Ο στόχος μου είναι να καταγράψω τα συναισθήματά τους όταν τα φωτογραφίζω". Ο Φιλανδός νεαρός πάντως είναι βέβαιο ότι τα καταφέρνει. Οι φωτογραφίες του είναι απολαυστικές. ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka ©Konsta Punkka Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου