ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Επιστολή επιβάτη για τις συνθήκες επιβίβασης στο Σιδηροδρομικό.Σ.Αθηνών

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-8-2017





Φίλη του blog , μου έστειλε επιστολή με την εμπειρία της με τις νέες συνθήκες πρόσβασης στο Σ.Σ.Αθηνών.

Την περασμένη εβδομάδα συνόδευσα συγγενή μου (88 ετών και με βαλίτσα), στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

 Η πρόσβαση μας ήταν απο την οδό Κωνσταντινουπόλεως (η δευτερη και απεναντι πλευρα απο την κυρία εισοδο του Σταθμου και με χωρο για parking παραπλευρως των πεζοδρομιων).





Θεώρησα δεδομένο ότι θα υπήρχε πινακίδα ενημέρωσης του επιβατικού κοινού από ποιά πλατφόρμα (ή απο ποιά γραμμή), αναχωρούν οι αμαξοστοιχίες προς Θεσσαλονίκη (Βορρά) και απο ποιά πλατφόρμα για τον Προαστιακό ( ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΙΑΤΟ).


 
Δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτε ούτε στον υπόγειο διάδρομο, ούτε στις σκάλες μα ούτε και στα ασανσέρ.Ανεβήκαμε στην 10η γραμμή (στην πρωτη που βρηκαμε κατα της εισοδο μας ) με την ελπίδα να υπάρχει εκεί ενημέρωση (κι εκεί ανυπαρξία ταμπέλας - ηλεκτρονικής ή μη)

Άφησα λοιπόν τον συγγενή μου στη πλατφόρμα της 10ης γραμμής και αφου κατέβηκα διέσχισα ολο τον υπόγειο διάδρομο και πήγα στις πληροφορίες του σταθμού να ενημερωθώ, όπου και με ενημέρωσαν οτι οι αμαξοστοιχίες για Βόρεια Ελλάδα αναχωρούν απο την 8η γραμμή

 



ΕΡΩΤΩ ...

1) ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ και δεν εχουν τοποθετηθει οπως οφειλουν ??


2) ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ?? σε μαντεις και χαρτοριχτες αραγε??


3) ΠΟΣΟΣ ΝΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ"
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΕΙΣΟΔΟΥΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ (εστω και με ταμπελες απο την μια πλευρα εφοσον δεν ειναι η κυρία εισοδος) 


4) ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ (ηλικιωμενοι ,ΑΜΕΑ, γονεις με παιδια/μωρα) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ Σ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??


Επιπλεον ας ελεχθουν και τα ασανσερ ,οι πορτες κλεινουν παρα πολυ γρηγορα και δυσκίνητοι ανθρωποι,για τον οποιδηποτε λογο , χτυπιουνται απο αυτες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου