ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τέλος η σεζόν σε Euroleague & Eurocup - Κλείνει "ως μη γενόμενη"






Κλείνει πρόωρα η σεζόν 2019/2020 για την Euroleague και δεν θα ολοκληρωθεί, με την περίοδο να κρίνεται ουσιαστικά ως μη γενόμενη.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες ο  Τζόρντι Μπερτομέου πρότεινε στις έντεκα ομάδες-μέλη με «κλειστά» συμβόλαια το οριστικό φινάλε λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον κορωνοϊό, αλλά και της επιμονής των παικτών ότι οι κίνδυνοι θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι από τα κέρδη σε περίπτωση επιστροφής στο παρκέ.

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, αλλά εν τέλει κι όσοι ήταν αρχικά θετικοί στη συνέχιση της περιόδου αποδέχτηκαν την… μοίρα της φετινής περιόδου και συμφώνησαν στο «λουκέτο».

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος,  αφορά πέρα από την Euroleague , όπου συμμετέχουν Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, και το Eurocup όπου ο Προμηθέας είχε φτάσει στα προημιτελικά.

Τις δύο ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.

Σύντομα αναμένεται και η επίσημη  ανακοίνωση, ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει μέσα στη μέρα συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει τα δεδομένα.



ΠΗΓΗ. politisonline.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου