Μπισκοτογλυκό μόκα με σαντιγί και σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
- 230 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλιτζάνι εσπρέσο μόκα λάτε παγωμένο ή 1 φλιτζάνι στιγμιαίο καφέ με λίγο γάλα παγωμένο
- 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
- 450 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 4 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο
- 2 συσκευασίες μπισκότα πτι-μπερ
- 1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το τυρί κρέμα και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει.
Στο τυρί κρέμα προσθέτετε τον παγωμένο καφέ και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά.
Ανακατεύετε απαλά διπλώνοντας με μια σπάτουλα.
Καλύψτε τον πάτο μιας φόρμας με μπισκότα πτι-μπερ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου