Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία φαντάρων για την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-2-2014

Στρατιώτες της 3 Μ/Κ ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» στον Εβρο, με κείμενό τους διαμαρτύρονται για την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, δηλώνοντας συγκεκριμένα:

«Είμαστε στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας στον Εβρο, κάτω από δύσκολες συνθήκες και με πολλές ελλείψεις. Από τη μία, μας λένε πως δεν υπάρχουν χρήματα λόγω των περικοπών και καλούν εμάς και τις οικογένειές μας να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη και, από την άλλη, η κυβέρνηση δίνει εγκαταστάσεις και προσωπικό για να διευκολύνει την εμπλοκή της χώρας μας στην πολεμική επέμβαση της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. 

Είμαστε στρατευμένα παιδιά του λαού, εναντιωνόμαστε στην εμπλοκή της χώρας μας με οποιονδήποτε τρόπο στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. 
Διαμαρτυρόμαστε για την τιμωρία συναδέλφου μας φαντάρου, ο οποίος τιμωρήθηκε λόγω της διαμαρτυρίας του για τη λειτουργία του ευρωπαϊκού στρατηγείου στη Λάρισα και τη συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Κανένας στρατιώτης στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών».


ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ