ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βόμβες βυθού - Τα υποβρύχια που γέρνουν προκαλούν ισχυρούς κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-10-2013


Τα υποβρύχια που γέρνουν προκαλούν ισχυρούς κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση - Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ευθύνες στον Βενιζέλο για το αδιέξοδο με τα υποβρύχια, ζητώντας εξεταστική. Για συκοφαντία μιλάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ επιτέθηκε και στον Δημ. Αβραμόπουλο, που τον άφησε ακάλυπτο. 

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση Αβραμόπουλου – Βενιζέλου με αφορμή ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα υποβρύχια στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ξαφνικά προέκυψε σενάριο πρόωρων εκλογών, το οποίο πυροδότησαν οι αντικρουόμενες και υψηλών τόνων διαρροές από κάθε στρατόπεδο.
Το κλίμα ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους είναι ψυχροπολεμικό, καθώς η Χ. Τρικούπη θεωρεί ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν κάλυψε τον Ευάγγ. Βενιζέλο με κύκλους του κ. Αβραμόπουλου να απαντούν ότι «δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχουν το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον».
Ωστόσο, όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς από την τοποθέτηση Αβραμόπουλου προκύπτει ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο αίτημα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζητά η αντιπολίτευση.

ΠΗΓΗ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου