ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Την είσπραξη των ληξιπρόσθεσμων ασφαλιστικών οφειλών από τις εφορίες σε βάθος τριετίας σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας

Την είσπραξη των ληξιπρόσθεσμων ασφαλιστικών οφειλών από τις εφορίες σε βάθος τριετίας σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας, όπως δήλωσε ο υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι το υπουργείο προχωρά σε μια μεγάλη θεσμική αλλαγή, η οποία προβλέπει ότι όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των τεσσάρων κύριων Ταμείων (ΟΓΑ, ΕΤΕΑ, ΟΑΕΕ και ΙΚΑ) για ένα διάστημα τριών ετών θα μπουν κάτω από το ΙΚΑ και θα αναζητούνται κάτω από μια προσπάθεια που θα έχει την επωνυμία «Ερμής», ενώ στο βάθος της τριετίας θα πάνε στις εφορίες.

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης διαβεβαίωσε εκ νέου ότι δεν θίγεται ο κατώτατος μισθός μέχρι το τέλος του 2016 και τόνισε πως οι περί του αντιθέτου δηλώσεις δεν απηχούν την αλήθεια.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Το protothema.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
 
Ροή Ειδήσεων
Τελευταία Σχόλια
Οι Μιλανέζες είναι οι πιο στιλάτες γυναίκες της Ευρώπης
| 24/02/2013 12:41
Η γυναίκα στη φωτό δεν είναι Μιλανέζα. Μου φαίνεται σαν να είναι απο την Αιθιοπία/Σουδάν. Nice try though.
Αγάθωνας: «Είναι άντρας ο Κασιδιάρης επειδή είναι γομάρι;»
| 24/02/2013 12:25
Τον ίδιο λες που κρύβεται σαν κότα μόλις κάνει κουτσουκέλα, κάνει ολική αποτρίχωση και βάφει τα μάτια του ? Η Ηλιάνα με το όνομα είναι εδώ και χρόνια στα γυμναστήρια
Αγάθωνας: «Είναι άντρας ο Κασιδιάρης επειδή είναι γομάρι;»
| 24/02/2013 12:24
θα συμφωνήσω με το ''αγύριγο κεφάλι' παρότι οι κοσμοθεωρίες μας είναι διαφορετικές. Οι λόγοι για τους οποίους όλοι οι χρυσαυγίτες κατηγορείτε τον Αγάθωνα είναι γελίοι. Φαντάζομαι ότι αυτο αντικατροπτίζει την αμορφωσιά σας. Δεν εκπλήσομαι καθόλου αλλά συγχρόνως θλίβομαι για τη καντάντια τη τουρκορωμιοσύνης, πρωην Ελλάδας.
Kim Kardsashian: Μια μέλλουσα hot μαμά!
| 24/02/2013 12:13
Ο ορισμος της φτηνιας για το γυναικειο φυλο. Καλυτερα μια φτηνη στο Μεταξουργειο.
Στους Αραβες με 100.000 ευρώ τον μήνα ο Χαριστέας
| 24/02/2013 12:10
Μιλαμε για την μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη που περασε στα χρονικα.....Αν εχεις τον ιδανκο μανατζερ στο ποδοσφαιρο τοτε θα πας πολυ μπροστα...Εχουν περασει 9 χρονια απ το euro κ ο τυπος εισπραττει ακομα τους καρπους της τοτε επιτυχιας....Γεια σου ρε Αγγελε....
Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις στα αγγλικά
περισσότερα...
  Αναλυτικές προβλέψεις και ενδιαφέροντα άρθρα
περισσότερα...
  Τα πάντα για το θέατρο, το σινεμά και τη διασκέδασή σας...
περισσότερα...
  Κάντε κλικ και μάθετε τα νέα σε κάθε νομό της Ελλάδας...
περισσότερα...
  Αναλυτικά ο καιρός της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας...
περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου