ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Φουντώνει το «φλερτ» Τσίπρα-Καραμανλή



Αυξάνονται οι θετικές αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση Καραμανλή-«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω», δηλώνει σε συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός. 
Φουντώνει το «φλερτ» Τσίπρα-Καραμανλή
Σίγουρα δεν πρόκειται για έρωτα από την πρώτη ματιά. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει καθόλου τις προοπτικές του πολιτικού «φλερτ» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για την προσπάθεια προσέγγισης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το newsbomb, ενδεικτικό του κλίματος που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται είναι η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει να μιλήσει σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 15 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας.
Στο ίδιο πνεύμα κινούνταν και η προ ημερών δήλωση του κ. Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία ότι έχει απομακρυνθεί από την «καραμανλική παράδοση του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού».
Βέβαια, στην επιχείρηση προσέγγισης του πρώην πρωθυπουργού συμμετέχουν και στελέχη της Κουμουνδούρου, τα οποία σε αντίθεση με τα όσα «σέρνουν» στη συγκυβέρνηση, «στάζουν μέλι» για την κυβέρνηση Καραμανλή.
Τη ίδια ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να είναι θετικά διακείμενος απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», φέρεται να έχει δηλώσει σε συνομιλητές του ότι «τον πάει, γιατί έχει κάτι φρέσκο και πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό».
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου