ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Έκαναν τουριστικό αξιοθέατο την ελληνική κρίση

Τη δυστυχία του ελληνικού λαού έκανε αξιοθέατο ένα αμερικανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο, το οποίο προτείνει στους πελάτες του έναν τρίωρο περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την Ελλάδα της κρίσης.
Ο περίπατος, με τη συνοδεία ενός οικονομολόγου, περιλαμβάνει στάσεις στην πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιούνται όλο το προηγούμενο διάστημα μεγάλες διαδηλώσεις κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο παλιό κτήριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Σοφοκλέους. Επίσης, τονίζεται η φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων, αλλά και η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός «ακροδεξιού κόμματος που θαυμάζει τον Χίτλερ» όπως σημειώνεται στο site, ως παρενέργεια της κρίσης
«Είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς περιπάτους που έχουμε σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια», δηλώνει ο συνιδρυτής του ταξιδιωτικού πρακτορείο «Context», που είχε την ιδέα. «Ακούω συνέχεια από πελάτες που επισκέπτονται την Αθήνα ότι θέλουν να συναντήσουν έναν Έλληνα οικονομολόγο για να τους εξηγήσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Θέλουν κάποιον να τους βοηθήσεις να καταλάβουν τους τίτλους των εφημερίδων», εξηγεί ο Πολ Μπένετ. Το γραφείο αυτό προσφέρει εκπαιδευτικούς περιπάτους σε άλλες 22 πόλεις του κόσμου.
Ο περίπατος της οικονομικής κρίσης στην Αθήνα κοστίζει 70 ευρώ το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου