Αγιορείτικο φακόρυζο με χταπόδι
ΥΛΙΚΑ
- 1 χταπόδι (του κιλού)
- 300 γρ. φακές
- 80 γρ. ρύζι καρολίνα
- 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 800 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού ξίδι
- Μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάλτε το χταπόδι να βράσει με το ξίδι για 1 ώρα.Στραγγίστε, αφήστε στην άκρη να κρυώσει και κόψτε σε κομματάκια.
Γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου