Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ψητά μανιτάρια πλευρώτους με ρίγανη και σκόρδο
ΥΛΙΚΑ
- 10 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
- 4 πακέτα των 500 γραμμαρίων μανιτάρια πλευρώτους
- 1 1/3 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/3 φλιτζάνι βαλσάμικο ξίδι (ή παραπάνω αν θέλετε)
- ρίγανη
- θυμάρι φρέσκο, τριμμένο
- ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανάβετε το γκριλ. Λαδώνετε ελαφρώς ένα ρηχό ταψί ή το ταψί του φούρνου και πασπαλίζετε το κομμένο σκόρδο παντού.
Τα τοποθετείτε σε μια μεγάλη λεκάνη,
βρέχετε τα μανιτάρια με 2/3 φλιτζανιού λάδι και αλατοπίπερο και
ανακατεύετε καλά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου