ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ελεος!!!!!!


 

Ενα «έλεος!» χρειάζεται να ακουστεί και για όσα λένε τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) για το χάλι της πολιτικής προστασίας. Γιατί εκτός από τις εξοργιστικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πάει πολύ οι προηγούμενες κυβερνήσεις να μιλούν για «εγκληματική αμέλεια» και για έλλειψη «σχεδιασμού» ώστε να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές. 


 Γιατί οι ευθύνες για το ότι τα λαϊκά νοικοκυριά είναι ανοχύρωτα μπροστά σε τέτοιες μεγάλες καταστροφές βαραίνουν συνολικά τα αστικά κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν. 

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα εγκλήματα της «Ρικομέξ», της «Φαράν» και των άλλων παγίδων θανάτου στο σεισμό του 1999, όπως και δεκάδες ακόμα παρόμοια εγκλήματα: 

Από ναυάγια (π.χ. «Σάμινα») μέχρι πλημμύρες, αλλά και δασικές και αστικές πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές (Πάρνηθα, Πελοπόννησος, Υμηττός, Πεντέλη κ.α.). 

Οπότε, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους παίρνει να κάνουν τους «καμπόσους» πάνω στα αποκαΐδια. Μάλιστα, ακριβώς επειδή όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι, γίνεται ακόμα πιο προκλητικό απέναντι στους πληγέντες αυτό το πινγκ - πονγκ ευθυνών μεταξύ τους.


ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου