Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τηγανιά από φιλέτο
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό κρέας φιλέτο ή άλλο μαλακό κομμάτι
- 1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
- λίγη ρίγανη, λίγο μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ειδική σακούλα τροφίμων βάλτε όλα τα υλικά -εκτός από το κρέας- και αναμείξτε καλά
Καθαρίστε απαλά το κρέας από την μαρινάδα και
ψήστε το στο τηγάνι, τουλάχιστον για 3-6 λεπτά, ανάλογα τα γούστα
Αν δεν το τηγανίσετε πολύ θα είναι καλοψημένο απ'έξω και ροζέ από μέσαΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου