ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ με θέμα «ΝΕΡΟ: Σύμβολο Ζωής»




 Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας  ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

θέμα: «ΝΕΡΟ: Σύμβολο Ζωής»

Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρος Λούης  

10/ με 28/Μαΐου /2017

1ο Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ 2016


Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, που διοργανώνει η kl gallery Vassilis Lappas σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει Διαγωνισμό  Φωτογραφίας με τον τίτλο: «ΝΕΡΟ Σύμβολο Ζωής».
 
Καλούμε τα μέλη της ομάδας ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, αλλά και όλους όσους αγαπούν και εκφράζονται μέσα από την εικόνα, μέσα από τη φωτογραφία, όλους τους εραστές της τέχνης,   να γίνουν μέλη  της ομάδας μας ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ,  https://www.facebook.com/groups/ellada.sxima.kai.chroma/  και να μας στείλετε  τις φωτογραφίες σας, στο email  klgallery@klgallery.gr  με θέμα το «ΝΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΖΩΗΣ».

Στα πλαίσια του 2ου  Φεστιβάλ  με τίτλο ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας και θα συμμετάσχουν περίπου 30 καλλιτέχνες φωτογράφοι (ανάλογα με το χώρο) με 2 έργα τους και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως  και τρία έργα,  όπου μέσα από τη δική τους ματιά θα γεμίσουν το   χώρο με δροσιά,  χρώματα  και σχήματα ελληνικά.

Διαβάστε τους όρους Συμμετοχής. 

Γίνετε και εσείς μέλος της Ομάδας ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας  http://klgallery.gr/2017/01/27/ori-symmetochis-fotografiko-diagonismo/


 «Τα νερά που πέφτουν από μεγάλο ύψος, κυλούν και εξακολουθούν να ρέουν. Επάνω και μέσα στον αφρό των αλλεπαλλήλων πτώσεων, βλέπω να παίζουν μεγάλες και διάφανες σαν από κρύσταλλο σφαίρες, που τις κρατούν στα χέρια τους αφροντυμένες μπαλαρίνες. 

Τις βλέπω να παίζουν και να πηδούν και να συγκρούονται, πότε παρασυρόμενες από τα ορμητικά νερά, και πότε ξεφεύγοντας και ανεβαίνοντας, καθώς  μπαλόνια που ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια παιδιών εκστατικών σε κήπους ή πλατείες. 

Και τις βλέπω να ξαναπιάνονται απ’ τα νερά και να χοροπηδούν πάλι στον αφρό, που άσπρος σαν γάλα, αγάλλεται στο κύλισμά του, ραντίζοντας τον θεατή και τα πέριξ κλαδιά, με την δροσιά του υγρού ψιμυθίου που σκορπά, σαν σύννεφο ελαφρύς βροχής, στην βοερή καταβαράθρωση της, η πτώσης των υδάτων».
Ανδρέας Εμπειρίκος



ΠΗΓΗ. klgallery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου