ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνίδες στο χακί

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-12-2015




Από το στρατό θα πρέπει να περνούν υποχρεωτικά όσες γυναίκες διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα- και προαιρετικά όλες οι υπόλοιπες, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.



«Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος! Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα ανδρικά ‘κάστρα’ και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερες από τους άνδρες. (…) 

Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε την προαιρετική στράτευση των γυναικών», είπε ο υπουργός στον Δήμο Βερύκιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να παίρνουν το ‘βάπτισμα του πυρός’ από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως απλοί κληρωτοί, όπως και οι άνδρες συνάδελφοί τους. 

Τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας έχουμε ανάγκη προσωπικού για την κάλυψη μάχιμων θέσεων. Χρειαζόμαστε μαχητές και όχι γραφειοκράτες», είπε ο υπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Για τα σχέδια αυτά είναι ενήμερος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.



ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου