Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μαλακό κέικ με σιρόπι αγαύης
ΥΛΙΚΑ
- 100 γραμμάρια ψίχα καρύδια
- 40 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα
- 60 γραμμάρια σιρόπι αγαύης + 4 κουταλιές σούπας για το σιρόπι
- 1 λεμόνι
- 1 γιαούρτι σόγιας
- 1/2 πακετάκι μαγιά ή μπέικιν πάουντερ
- 30 γραμμάρια καρότα πολύ λεπτά στον τρίφτη
- 1 κουταλιά σούπας ανθός αραβοσίτου
- 1 κουταλιά γλυκού κανέλα
- 50 γραμμάρια αλεύρι
- 50 ml γάλα σόγιας
- 45 ml ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Προσθέστε το αλεύρι, τον ανθό αραβοσίτου, το μπέικιν.
Τέλος βάλτε το γάλα σόγιας και ανακατέψτε το σύνολο.Υπέροχη συνοδεία για τσάι.
Προσοχή: Αφήστε το λίγα λεπτά να ρουφήξει το σιρόπι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου