ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κέντρο Μεταναστών στο Νοσοκομείο Αγ. Βαρβάρα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-3-2014


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» όχι μόνο λόγω της έντονης φημολογίας για τη λειτουργία Κέντρου Μεταναστών, αλλά και από την παρουσία συνεργείων με μπουλντόζες.

 


Από τις 7 το πρωί της Τετάρτης, βρίσκονται συνεργεία με μπουλντόζες στο χώρο που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο Λοιμωδών και Χρόνιων Παθήσεων «Αγία Βαρβάρα», για να ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής των εγκαταστάσεων σε κέντρο κράτησης μεταναστών.

Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας και των γύρω περιοχών, αντιδρούν έντονα και προσπαθούν να εμποδίσουν τις μπουλντόζες,

Το άνοιγμα δύο νέων Κέντρων Μεταναστών έχει ήδη δρομολογηθεί στη Δυτική Αθήνα. Το πρώτο στις κτηριακές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ επί της λεωφόρου Σχιστού στο Σκαραμαγκά. 

Στο χώρο στεγάζεται το «θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Παίδων».

Το δεύτερο σε δύο κτήρια του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα (Λοιμωδών), ένα για άντρες και ένα για γυναίκες. Πρόκειται για κτήρια στην πτέρυγα που φιλοξενεί ασθενείς με τη νόσο του Χάνσεν.

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε το πρωί της Τετάρτης ότι το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» θα μετατραπεί σε Κέντρο Μεταναστών, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νοσοκομείο, παρουσία δημάρχων των όμορων περιοχών.



ΠΗΓΗ. newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου