ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Σήμερα oι Spirtokouto The Band & οι Σκιές των Ανέμων Official Live στη σκηνή του Rockwood Athens Official

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-4-2016


Αυτή την Παρασκευή οι Σκιές των Ανέμων Official & oι Spirtokouto The Band Live στη σκηνή του Rockwood Athens Official!

Οι Σκιές των Ανέμων Official είναι μια παλιά ιστορία. Κανένας δεν ξέρει πως ξεκίνησε και τι ακριβώς σημαίνει. Ίσως να προέρχεται από τις σκιές που κάνουν τα δέντρα στα παράθυρα των σπιτιών όταν φυσάει τη νύχτα και σου δημιουργούν την αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται εκεί… 


Αποτελούνται από διαφορετικούς κάθε φορά πρωταγωνιστές που ίσως και να μην έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους αλλά έχουν μοιραστεί χωρίς να το ξέρουν τους ίδιους φόβους, τα ίδια συναισθήματα, τα ίδια όνειρα, τις ίδιες πολλές φορές σκέψεις.

Οι ‘Σπιρτόκουτο’ κυκλοφόρησαν στις 7 Νοεμβρίου 2014 την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο ‘Ανάμεσα στα γέλια’ με μορφή ΕΡ. 


Το μουσικό ταξίδι των Σπιρτόκουτο ξεκινάει ψάχνοντας να βρουν ‘Αυτά που μας φοβίζουν’ και περιπλανιούνται στο ‘Ελλαδιστάν’ παρατηρώντας λαμογιές και άλλες ομορφιές. 

Στη συνέχεια προσπαθούν να δουν τι υπάρχει ‘Ανάμεσα στα γέλια’ , μέσα και πίσω από τις μάσκες του κόσμου και δημιουργούν τις δικές τους ’Εικόνες’ με νεράιδες, πειρατικά και δράκους. 

Το ταξίδι τους ολοκληρώνεται άγρια αφού προσγειώνονται στην ελληνική πραγματικότητα και καθημερινότητα ακούγοντας ‘Φουλ του κλισέ’ από κάθε λογής στόμα. 

Οι Σπιρτόκουτο σας καλούν στο ταξίδι τους ελπίζοντας, πως αν γίνουμε πολλοί ,η προσγείωση να είναι πιο ομαλή! 

Σας καλούμε λοιπόν στον τόπο του εγκλήματος, στο Rockwood με ένα setlist γεμάτο… εκπλήξεις την Παρασκευή 15/4 για να ροκάρουμε παρέα.

Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)


Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)
+4€, μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κ.τ.λ. αντί εισόδου




ΠΗΓΗ. facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου