Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κοτόπουλο με κάρι και ρύζι
ΥΛΙΚΑ
- 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρούς κύβους
- 450 γρ. ρύζι Jasmine πλυμένο και στραγγισμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 κ. γ. κάρι
- 2 κ. γ. αλάτι
- 100 ml. ζωμό κότας
- φρέσκο κόλιανδρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε αρχικά το λάδι.
Προσθέτετε το σκόρδο και
μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει καφέ χρώμα.
Προσθέτετε το κοτόπουλο, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και τα ψήνετε μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.
Ρίχνετε στο ρύζι το ζωμό κρέατος, ανακατεύετε και σκεπάζετε την κατσαρόλα.
Βάζετε το ρύζι σε μια πιατέλα.
Πασπαλίζετε με κόλιανδρο και σερβίρετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου