ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Aaron Lordson - Ο διάσημος μουσικός του δρόμου στην οδό Ερμού Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 2018


Ο Aaron Lordson γεννήθηκε στο Τόγκο (Δυτική Αφρική) όπου μεγάλωσε στις διάφορες μορφές μουσικής.
Η ανάπτυξη του μοναδικού στυλ του είναι το αποτέλεσμα μιας ζωής μουσικών επιρροών.

Ο παππούς του ήταν συνθέτης και διευθυντής μιας χορωδίας ευαγγελίου. Ο Ααρών ήταν πάντα γύρω του κατά τη διάρκεια πρόβες και παραστάσεις, οι οποίες επηρεάζουν την εξέλιξή του.

Ο Louis Armstrong ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή του κατά τη διάρκεια των πρώτων ηλικιών. Ο Ray Charles, η Αρέθια Φράνκλιν και η μουσική του Τζέιμς Μπράουν ενέπνευσαν την ψυχή του.

Ο Ααρών δεν χρειαζόταν μαθήματα μουσικών σχολών ή τραγουδιών, παίζει και τραγουδάει με φυσικό ταλέντο .

Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή ήταν κατά τη διάρκεια ενός σχολικού μουσικού φεστιβάλ, όπου έπαιξε μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. 

Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του και δύο χρόνια εργασίας ως γυναικολόγος, ο Ααρών άφησε τα πάντα για μουσική και αποφάσισε να μοιραστεί τις τέχνες του με τον "κόσμο".


Οι παραστάσεις του έχουν γίνει ευπρόσδεκτες σε διάφορες πόλεις και πόλεις. 
Η θαυμάσια φωνή και η κιθάρα του είναι αρκετά για να αιχμαλωτίσει το κοινό από το πρώτο λεπτό που ξεκινάει η απόδοσή του.

Τα τραγούδια του δίνουν ένα συνδυασμό της μοναδικής φωνής και της συναρπαστικής κιθάρας που παίζει με ένα ρυθμικό που φέρει τη μαρτυρία της ψυχής και των ριζών του ευαγγέλιου και σπάζει με στοιχεία reggae, blues και ρυθμούς & μπλουζ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχη να ανακαλυφθεί από μια δισκογραφική εταιρεία, ο Aaron δημιουργεί το δικό του εργαλείο προβολής που βασίζεται στην εκτέλεση στους δρόμους. 

Σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια οπαδούς και πιστοί οπαδοί που τον υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο. 

Με τα τελευταία τέσσερα άλμπουμ της ολόκληρης της δισκογραφίας που παράγει ο ίδιος με τη δική του εταιρεία "LORDSONMUSIC", ο Aaron γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος μουσικός του δρόμου που έχει επιτύχει ρεκόρ πωλήσεων.




Εκτός από τις δικές του οδικές και ανοιχτές εκθέσεις, έχει περιοδεύσει και εκτελεί σε πολυάριθμες αίθουσες συναυλιών, τηλεοπτικές εκπομπές, αποκλειστικά γκαλά υψηλής κοινωνίας, ιδιωτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις.

Η πιο πρόσφατη παράστασή του ήταν στην ισπανική τηλεόραση στο TVE1 Hijos de Babel που παρήγαγε η τηλεόραση Zepelin όπου κέρδισε μεγάλη διεθνή δημοτικότητα.

Ο Ααρών είναι μαχητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Δημιούργησε το δικό του ίδρυμα με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά και την επαγγελματική εξέλιξη (Ίδρυμα Aaron Lordson). 

Το ίδρυμά του κατασκευάζει και υποστηρίζει σχολεία στο Τόγκο της Δυτικής Αφρικής. 

Ο Aaron είναι πάντα πολύ κοντά στους οπαδούς του με τις καθημερινές του εμφανίσεις για να μοιραστεί την ευτυχία και το συναίσθημα με τη μουσική του. Κομψός, χαρισματικός, και εξαιρετικός τραγουδιστής !.

ΒΙΝΤΕΟ. Από την οδό Ερμού στην Αθήνα 23 Δεκεμβριου 2018

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου