ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Διαγραφή Παπαδημούλη ή τοποθέτηση Τσίπρα ζητεί η ΝΔ

Για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις τράπεζες

Διαγραφή του Δ. Παπαδημούλη ή τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα αν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις τράπεζες ζήτησε η ΝΔ. Κατηγόρησε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιθυμεί «να δοθούν χάρισμα οι ελληνικές τράπεζες στους δανειστές» και πως έχει σχέδιο «να καταρρεύσει η οικονομία για να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του για τις τράπεζες στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA τόνισε ότι «για εμάς, όποιος βάζει τα λεφτά, πρέπει να έχει και τα κλειδιά». 

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε πως «στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει, για μία ακόμη φορά, τους Έλληνες καταθέτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Παπαδημούλη, απαιτεί απροκάλυπτα οι ελληνικές τράπεζες να δοθούν χάρισμα στους δανειστές!» και τόνισε: «Προφανώς στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν στην Κύπρο!».
 
Η ΝΔ εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του σχέδιο κατάρρευσης της οικονομίας: «Το σχέδιο του κ. Τσίπρα είναι ένα: Να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, ώστε να καταρρεύσει η οικονομία, για να μπορεί να πανηγυρίζει μετά πάνω στα ερείπια και να οδηγήσει τη χώρα στη αγαπημένη του δραχμή μήπως και προλάβει τον κ. Αλαβάνο. Αυτό δεν θα του το επιτρέψει ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση. 
 
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει άμεσα εάν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου. Αν όχι, τότε η διαγραφή του κ. Παπαδημούλη είναι η μόνη έντιμη απάντηση».
 
ΠΗΓΗ: http://www.enet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου