- 1 κιλό ζάχαρι (ανάλογα τη γλυκύτητα της φράουλας)
- χυμό απο μισό λεμόνι
- 1/2 ποτήρι νερό ανα 1 κιλό φράουλες
Τις κόβουμε σε 4-6 κομμάτια και τις πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
Τις αφήνουμε για 30΄ λεπτά.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά , τις βράζουμε για 20 λεπτά και τις ξαφρίζουμε.
Οταν σφίξει, η μαρμελάδα είναι έτοιμη.
Στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου