ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων Διοικητικών ειδικοτήτων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.



Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων Διοικητικών ειδικοτήτων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών τους δυνάμει των σχετικών διατάξεων της υποπαραγράφου Ζ.4 της παραγράφου Ζ του άρθρου πρώτου του ν.4093/2012, στο πλαίσιο της Ανακοίνωσης υπ΄ αριθμ. 2/2013 του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Τα προσωρινά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τους εξής πίνακες:
- Προσωρινός ενιαίος πίνακας κατάταξης (κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας).
- Αλφαβητικός προσωρινός ενιαίος πίνακας βαθμολογίας και κατάταξης.
- Προσωρινός πίνακας διάθεσης (αλφαβητικός).
- Προσωρινός πίνακας διάθεσης (ανά φορέα υποδοχής).
- Συνοδεύονται από διευκρινιστικό Υπόμνημα για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην ανάγνωση των πινάκων.
Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων αρχίζει το Σάββατο, 13.4.2013 και λήγει με την πάροδο της Τετάρτης, 17.4.2013. Με τις ενστάσεις μπορεί να προβληθούν μόνο νομικές αιτιάσεις σχετικές με τη βαθμολόγηση των κριτηρίων.
Όπως σημειώνεται από το ΑΣΕΠ, «η άσκηση της ένστασης γίνεται ατελώς με κατάθεσή της είτε αυτοπροσώπως είτε με πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον ενδιαφερόμενο με γραπτή εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ, απευθείας στο ΑΣΕΠ (στη διεύθυνση: Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα ή Κτίριο «ΖΕDA», Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θέρμη, Θεσσαλονίκη) είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (ΦΑΞ 2131319187 ή 2131319188 ή 2106467728) με την ένδειξη «Ένσταση για τους ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ του ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2013».

ΠΗΓΗ:1. http://www.enikos.gr     
            2.http://goo.gl/qOW9b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου