Μπισκότα σοκολάτας, χωρίς γλουτένη
ΥΛΙΚΑ
- 60 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
- 185 γραμμάρια ζάχαρη ξανθιά
- 1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη βανίλιας
- 1 αυγό
- 30 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
- 40 ml γάλα
- 170 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κουταλιά σούπας κακάο ποιοτικό
- 1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κουταλιάς γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 40 γραμμάρια καρύδια σπασμένα χοντρά
- ζάχαρη άχνη για διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε το βούτυρο, την ξανθιά ζάχαρη και την ζάχαρη βανίλιας σε ένα βαθύ μπολ και δουλέψτε τα με ένα πηρούνι αρχικά
Προσθέστε τα καρύδια
Είναι καλό να βάλετε το μείγμα στο ψυγείο για 3 ώρες να ξεκουραστεί
Ψήστε τα μπισκοτάκια για 8 λεπτά
Ξαναβάλτε άλλο ταψί αν δεν έφτασε μια φορά
*Προσοχή: Οταν ψήσετε μια φορά, ελέγξτε τον χρόνο. Να μη ξεραθούν τα μπισκοτάκια, πρέπει να είναι μαλακά στο εσωτερικό και ψημένα απ'έξω
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου