ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ladies sing the jazz, με την Ντέπη Σακελλαρίου στο Half Note

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-2-2015


Μια μοναδική παράσταση-αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες της Jazz: Ella Fitzgerald, Nina Simone, Etta James, Billy Holiday, Peggy Lee, ετοιμάζει η Ντέπη Σακελλαρίου στο Half Note την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.


Η Ντέπη Σακελλαρίου συναντά τις ντίβες της Jazz σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Η μουσική , η φωνή και η εικόνα ξεδιπλώνουν τη ζωή και τα μεγάλα τραγούδια των κορυφαίων κυριών της παγκόσμιας vocal jazz.


Οι εξαιρετικοί μουσικοί,  

Άγγελος Παπαδάτος στο Κοντραμπάσο,  
Στέλιος Παρασκευάς στην Κιθάρα,  
Γιώργος Κωστελέτος στα Τύμπανα, 
Τρίο Εγχόρδων: Βιολιά: Αλεξάνδρα Φώτου, Γιώργος Γαιτάνος και 
η Ντέπη Σακελλαρίου στο πιάνο και φυσικά στο τραγούδι προσεγγίζουν με σεβασμό και αγάπη, τον κόσμο των γυναικείων μεγάλων φωνών, κυρίως της Αμερικάνικης Jazz.


Εμπνευσμένες ερμηνείες και ενορχηστρώσεις με βοηθό την εικόνα που αφηγείται ευρηματικά και μας διηγείται μυστικά, ιστορίες, λιγότερο γνωστές λεπτομέρειες της ζωής τους, τα πως, τα πότε και τα γιατί που έχτισαν τους μύθους των μεγάλων αυτών γυναικών! Διαφορές και ομοιότητες, βίοι παράλληλοι αλλά και τόσο ξεχωριστοί.

Έρωτες που έγιναν τραγούδι, πόνος που δάκρυσε στα blues, δύναμη που μεταμορφώθηκε σε  κραυγή, χαρά που χορεύτηκε σε ένα ξέφρενο swing…

Η Ντέπη Σακελλαρίου και η αναπάντεχη ορχήστρα της σε μια ολοκληρωμένη μουσικό θεατρική παράσταση , φόρος-τιμής, στη Jazz, στις Γυναίκες, στις Φωνές, στα μεγάλα Τραγούδια που αγαπήσαμε τόσο!

Κείμενα: Αλίνα Ραγιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου