ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στο Γκάζι!

ΠΕΜΠΤΗ 11-12-2014





Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα!!!

 



Δυο φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου. 
Ο όμορφος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, στο Christmas Factory!!!  

Μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη...αυτοπροσώπως, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.
Φέτος το Christmas Factory θα γεμίσει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης με ποικίλες εκδηλώσεις, δράσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια ενώ δημιουργεί και νέους χώρους φιλοξενίας. 

Το θέατρο κατέχει ξεχωριστή θέση στο φετινό εργοστάσιο Χριστουγέννων. Κάθε μέρα το υπέροχο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας» θα δίνει 2 παραστάσεις το πρωί ενώ τα απογεύματα κάθε Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζονται 6 διαφορετικά θεατρικά δρώμενα. Και η μουσική θα έχει την τιμητική της! 

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα έρθουν στο Christmas Factory με ειδικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα. 

Το φετινό Christmas Factory είναι πιο πλούσιο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ αλλά το το εισιτήριο παραμένει χαμηλό. 

Με 5 ευρώ (το άτομο) δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 8 δωρεάν δράσεις. Και φυσικά οι επιλογές μέσα στο Εργοστάσιο Χριστουγέννων είναι πολλές και πρωτότυπες αρκεί να αφεθείτε στη μαγεία και να ...αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη!
Ο Άγιος Βασίλης με τους πέντε επίσημους βοηθούς του, ιδιαίτερους και πρωτότυπους χαρακτήρες, όλοι μόνιμοι κάτοικοι του Christmas Factory, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους διασκεδάσουν με την μοναδική τους ιστορία και τον ξεχωριστό τους ρόλο μέσα στο εργοστάσιο. 

Παιχνίδια, γλυκά, ζαβολιές, τραγούδια, δώρα, βραβεία θα υπάρχουν άφθονα για όλους στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών, στο Digital Christmas, στο Εργοστάσιο Γλυκών, στο Παγοδρόμιο, στο Καρουσέλ, στο Τρενάκι, στη Ρόδα, στις Τσουλήθρες και όλα μα όλα... θα πραγματοποιούνται με την φροντίδα και το κέφι αυτών των ευφάνταστων ηρώων.
Ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα, ο Τατζίζ και Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος, η Βασίλενα η Χρυσοχέρα θα είναι οι οικοδεσπότες της πιο μεγάλης γιορτής του χρόνου και του Christmas Factory. 

Και όπως ίσως έχετε ακούσει βρίσκονται ...ήδη στην Αθήνα καθώς το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έπεσε πριν 10 ημέρες πάνω από την πόλη μας και έκτοτε οι 5 βοηθοί του, διασκορπισμένοι σε πέντε διαφορετικές συνοικίες της πόλης, ψάχνουν τρόπο να φτάσουν στο Γκάζι για να φτιάξουν τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έγιναν ποτέ! ...

Και κάπως έτσι το Christmas Factory φτιάχνει το δικό του παραμύθι και μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία της εποχής και να πιστέψουμε στα θαύματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι
Διάρκεια: 28 Νοεμβρίου 2014 - 6 Ιανουαρίου 2015
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ - 10.00 μμ
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ


ΠΗΓΗ. athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου