ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

H Γλυκερία στον Κήπο με "Τραγούδια της αγάπης και της Μεσογείου"

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-7-2014


Διεθνής  μουσική συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής  25/0714 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Η Γλυκερία ανεβαίνει στη σκηνή για να συναντήσει τους καλεσμένους της Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία, Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία και Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία για να μας ταξιδέψουν στα μουσικά πελάγη της Μεσογείου, με ένα κράμα ήχων, μελωδιών και παραδόσεων.

Η ελληνίδα ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τις  επιτυχίες της, αγαπημένα λαϊκά και σμυρναίικα τραγούδια και παρέα με τους τρεις καλεσμένους της θα γεμίσουν τον Κήπο με μελωδίες που έχουν «άρωμα» παράδοσης και Μεσογείου και παραδοσιακά τραγούδια από όλες τις γωνιές της Μεσογείου.

Πιο αναλυτικά, η Ντιλέκ Κοτς, που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Γλυκερία, θα τραγουδήσει τραγούδια από την Τουρκία, τα παράλια της Μικράς Ασίας και την περιοχή της Κωνσταντινούπολης, γνωστά και στις δύο χώρες.

Ο Αντρέ Μάια με την κιθάρα του θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του φάδο, που σημαίνει μοίρα και πεπρωμένο, της μελαγχολικής λαϊκής μουσικής της Πορτογαλίας.

Ο Ντάσο Κούρτι, συνθέτης και σολίστας του ακορντεόν με εξαιρετική αγάπη για την ελληνική μουσική, θα ολοκληρώσει την πολυεθνική παρέα και θα μας ταξιδέψει στους βαλκανικούς ήχους.
 

Παρασκευή 25/07, ώρα 21.00 μ.μ.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr




ΠΗΓΗ. koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου