ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Με «Θέα το Αιγαίο» και με μουσική, χορό, αθλητικά δρώμενα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-7-2014

Κινηματογραφικές ταινίες, χορό, συναυλία και αγώνες ποδοσφαίρου για άνδρες και γυναίκες, περιλαμβάνει το φάσμα των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στα παράλια του νομού Λάρισας, από τον Αγιόκαμπο μέχρι τα Μεσάγγαλα, από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. 
 
Το καθιερωμένο πια φεστιβάλ με «Θέα το Αιγαίο», ανοίγει τις πύλες του, το τριήμερο 25,26,27 Ιουλίου και περιμένει τους επισκέπτες αλλά και τους παραθεριστές των παραλίων του νομού, να διασκεδάσουν και να χαρούν τις ομορφιές της παραλιακής ζώνης. 
 
Η περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και δήμοι Αγιάς και Τεμπών, που διοργανώνουν για 8η χρονιά το φεστιβάλ, προσκαλούν τον κόσμο να είναι εκεί και να στηρίξει με την παρουσία του αυτές τις εκδηλώσεις.
 
Το μεγάλο μουσικό γεγονός των εκδηλώσεων είναι η συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Γλυκερία, που θα δοθεί αύριο Σάββατο βράδυ 26 Ιουλίου στο Καστρί Λουτρό. 
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων –όλες δωρεάν για το κοινό- έχει ως εξής:
 
Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου
 
Αγιόκαμπος
10:00 – 21:00 στο Beach bar «ΑΜΜΟΣ» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών». 
 
Μεσάγγαλα
21:00 Στην πλατεία βραδιές σινεμά με τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας και ακολουθεί η ταινία του Κώστα Καπάκα «Peppermint».
 
Καστρί Λουτρό
18:00- 21:00 Στην παραλία πίσω από την πλατεία διοργανώνονται αγώνες beach soccer.
 
Αύριο Σάββατο 26 Ιουλίου
 
Αγιόκαμπος
10:00 – 21:00 στο Beach bar «ΑΜΜΟΣ» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών».
 
 Bελίκα
 21:00 Στη θέση Θέατρο - Πλατάνια, βραδιές σινεμά με τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας και ακολουθεί η ταινία του Κώστα Καπάκα «Peppermint».
 
Στόμιο
15:00 Μπροστά από την παραλία του Δημοτικού Camping θα πραγματοποιηθεί επίδειξη ιστιοπλοϊκών σκαφών. 
 
Μεσάγγαλα
11:00 Στην κεντρική εξέδρα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κινηματογράφου για παιδιά «γυρίζουμε ταινία».
 
Καστρί Λουτρό
18:00 Στην παραλία πίσω από την πλατεία διοργανώνονται αγώνες beach soccer.
21:00 Συναυλία με την Γλυκερία.
 
 Κυριακή 27 Ιουλίου
 
Αγιόκαμπος
10:00 – 21:00 στο Beach bar «ΑΜΜΟΣ» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών» καθώς και η απονομή των βραβείων στους νικητές των αγώνων.
 
Αγιόκαμπος - Βελίκα
Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (Έναρξη 8:30 από Λιμάνι (Αγιόκαμπος) και τερματισμός Buka (Bελίκα).
 
Βελίκα
21:00 Στη θέση Θέατρο - Πλατάνια, μουσικοχορευτική παράσταση τάνγκο με τίτλο «Αromas de Tango».
 
 Καστρί Λουτρό
18:00 Στην παραλία πίσω από την πλατεία διοργανώνονται αγώνες beach soccer καθώς και η απονομή των βραβείων στους νικητές των αγώνων
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ
 
Οι δράσεις στα Μεσάγγαλα συνεχίζονται και αυτό το τριήμερο του Ιουλίου από σήμερα Παρασκευή 25 έως μεθαύριο Κυριακή 27 του μήνα. 
 
Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή από τις 6.00-8.00 μ.μ. στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγγάλων, η εικαστικός Α.Π.Θ Ελευθερία Πετρίδου, μαζί με μικρούς και μεγάλους θα δημιουργήσουν τον κόσμο της θάλασσας με χρωματιστό πηλό δουλεύοντας μικρογλυπτικά. 
 
Σε αυτό το εργαστήριο θα βοηθήσουν οι δημιουργοί: Κορίνα Γιώτα, Σταυρούλα Χανανά και Κωνσταντίνα Τζουβάρα. 
Θα ακολουθήσει έκθεση των έργων τους. 
Στις 9.00 μμ θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας και θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του Κ. Καπάκα «Peppermint». 
 
Αύριο Σάββατο 26 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ.-2.00 μ.μ. στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγγάλων, τα παιδιά γίνονται δημιουργοί και πρωταγωνιστές της ταινίας τους με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Παναγιώτη Κουντουρά και της ηχολήπτριας Ντίνας Σδράλη. 
 
Τίτλος της δράσης «Πάμε σινεμά». Από τις 6.00μ.μ. ως τις 8.00 μ.μ. στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγγάλων οι δημιουργοί: Κορίνα Γιώτα, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Σταυρούλα Χανανά μαζί με την Ελευθερία Πετρίδου θα συνεχίσουν το εργαστήριο μικρογλυπτικής και θα προσκαλέσουν τον καθένα να φέρει μαζί του ένα αντικείμενο ώστε να το μεταμορφώσουν με την τεχνική του Découpage. 
 
Θα ακολουθήσει έκθεση των έργων τους. 
 
Μεθαύριο Κυριακή 27 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. θα προβληθεί το αφιέρωμα στην περιοχή του Κάτω Ολύμπου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Θεοδωράκη. 
 
Μέσα από γλαφυρές αφηγήσεις και χαρακτηριστικές εικόνες κάθε τόπου συντίθεται ένα σύγχρονο οδοιπορικό με νοσταλγική διάθεση από τον Πυργετό, τη Ραψάνη, την Αιγάνη, την Κρανιά, τα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό, μέχρι την ιστορική έδρα των Αμπελακίων. 
 
 
 
ΠΗΓΗ.  eleftheria
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου